09/25/2015 13:44

Zinīšu laboratorijas atklāšana

25.septembrī notika biedrības "Pīlādzītis klubs" projekta "Eksperimentu istaba "Zinīšu laboratorija"" svinīgs pasākums - eksperimentu istabas atklāšana. Projekts tika realizēts pateicoties Krāslavas novada domes atbalstam konkursā "Iedzīvotāji veido savu vidi 2015". Uz pasākumu tika aicināti īpaši viesi - 6-gadīgie bērni, kas apmeklē Krāslavas novada PII "Pīlādzītis". Un protams, visi kas aktīvi palīdzēja projekta realizēšanā. Pavisam kopā projektā tika iesaistīti 34 cilvēki: biedrības "Pīlādzītis klubs" biedri, Krāslavas novada PII "Pīlādzītis" darbinieki un viens brīvprātīgais palīgs. Pasākuma laikā Feju vadībā (I.Kalinka, I.Eisaka) bērni iepazinās ar eksperimentu istabu un izmeģināja dažus no piedāvātajiem eksperimentiem. Bērniem ļoti patika, viņi ar lielu interesi darbojās un izteica vēlmi nākt bieži darboties eksperimentu istabā. Eksperimentu un pētījumu nodarbības bērniem sāksies no 1.oktobra, tās vadīs skolotājas I.Kalinka un I.Eisaka.

Pasākuma noslēgumā projekta vadītāja, biedrības "Pīlādzītis klubs" valdes priekšsēdētāja J.Vorošilova pateicās visiem projekta dalībniekiem, kas ar savu brīvprātīgo darbu aktīvi iesaistījās: mēbeļu remontos un krāsošanā, materiālu iegādē un savākšanā, telpas kopšanā un noformēšanā.

Pateicāmies Krāslavas novada domes projektu konkursa “Iedzīvotāji veido savu vidi 2015” koordinātorei, Krāslavas novada domes Attīstības nodaļas vadītājai I.Dzalbei - par atbalstu un izpalīdzību!

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>