12/23/2020 08:42

Ziemassvētku pasākumi

      Šogad  iestādes bērni svinēja Ziemassvētkus nedaudz savādāk, nekā iepriekš, bet tomēr jautri!   


Ar 11.grupas bērniem darbojās Ziemassvētku Rūķi  un Ziemeļbriedis un Salaveča apsveikumu bērni saņēma video formātā; 

      1.grupas bērni svinēja svētkus ar Lāču ģimeni un pasaku Feju un bērni vēroja pa logu, kā Salavecis ir atnācis un pastaigājas laukumā un dāvanas bērni atrada grupas garderobē. 

            2.grupas bērni Ziemassvētkus svinēja ārā pie lielās iestādes egles ar, Zaķa mammu, Vāveri un Rūķeni; bērni dažādi darbojās, iesaistījās aktivitātēs un rotaļās, beigās visi zem egles atrada Salaveča paslēpto dāvanu maisu; grupā bērni noskatījās video apsveikumu no Salaveča.

      6.grupas bērni ar Rūķi, Zaķi un Lāci meklēja personāžu pazaudētus cimdus un zem egles atrada dāvanu maisu.

          12., 10., 8.grupām svētki notika ārā, rotācijas sistēmā pa stacijām; bērni saņēma vēstuli no Salaveča un devās pēc kartes meklēt Grinču, pa ceļam satika Sniegpārslu karalieni, Sniegavīru Olafu, Ziemassvētku prieka Rūķi, Piparkūku Rūķi; bērni izpildīja uzdevumus un beigās nonāca pie Grinča, kur saņēma dāvanu maisu; bērni palīdzēja aiznest dāvanu maisus grupās un noskatījās video vēstījumu no Salaveča.

    5.grupas bērni ar Sniegbaltīti, Ziemassvētku Rūķi, Sniegavīru un Žagatu darbojās ārā pie lielās egles; bērni ieskandināja Ziemassvētkus un atarada zem egles Salaveča dāvanas.

    7.grupas bērni ar Ziemassvētku Rūķi, Zaķi, Vilku devās Salaveča meklējumos; pasākuma nobeigumā bērni satika  Salaveci  un saņēma dāvanas.

     Svētku dienā pirms dienduses iestādes bērni pa logiem varēja novērot pastaigājamies Salaveci un Sniegbaltīti kuri sūtīja bērniem sveicienus un gaisa bučas.

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>