11/23/2020 08:49

ZIEDO DROSMES KASTEI

"Pīlādzītis" atbalsta Krāslavas māmiņu kluba dalību "Drosmes kastes" akcijā un aicina ziedot DROSMES KASTEI - bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas nodaļai. PII "Pīladzītīs" 2. un 12. grupiņas ģērbtuvēs ir kastes, kurās var atstāt mantas Drosmes kastei. Ja jums nav iespējas nodot tas personīgi, var palūgt to izdarīt savas grupiņas skolotājām.

Drosmes kaste gaida sīklietas, kas uzmundrinātu mazos pacientus pēc procedūrām, kuras dažreiz ir pat ļoti sāpīgas. Tādēļ aicinām ikvienu palīdzēt šo kastes saturu atjaunot, lai kādu laiku bērni tiek pie drosmes apliecinājumiem.
Tās var būt maza izmēra lietiņas- kā piemēram, mazas mašīnītes, lellītes, uzlīmju albumiņi, zīmodziņi, breloki, rokasspradzes, mazas puzles, LEGO, grabulīši. Pusaudžiem, savukārt, viņu vecumam paredzētas sīklietas.
Nedrīkst būt pūkainas un mīkstās mantiņas (tās grūti dezinficēt), ka arī mantas, kuras saistītas ar matu apkopi, t.i. matu gumijas, sprādzes utml.
Mantiņas var nodot Krāslavas māmiņu kluba meitenēm
(Oksana Mateij, Gunta Ahromkina, Dana Lahtionova), līdz 28.11.2020, un tās tiks nogādātas Rīgas kuratoram, kura, savukārt, tās sašķiros un nogādās slimnīcā.

Par akcīju:
https://www.facebook.com/BernuDraugi/posts/3261666403931935

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>