11/24/2017 22:05

"Pīlādzītim" - 31!

Nesen mēs svinējām Latvijas dzimšanas dienu, bet nu jau 24. novembris un ir dzimšanas diena mūsu bērnudārzam! Par godu tam tika organizēts iestādes talantu šovs.

Visi bērni "Pīlādzītī" ir talantīgi, bet paši drosmīgākie parādīja savus talantus visiem. Talantu šovu atklāja Darja Petuhova. Viņa ir centīga, lasa pasakas, meitenei patīk dziedāt un spēlēt vijoli. Darja izpildīja skaņdarbu „Māmiņas svētki".

Artūram Ozoliņam patīk ar tēti spēlēt dambreti un sportot. Brīvajā laikā zēns labprāt apmeklē baseinu un skeitparku. Marks Homutiņins labprāt nodarbojas ar sportu, viņam labi sanāk spēlēt futbolu gan ar draugiem, gan futbola pulciņā, par to liecina jau izcīnītās medaļas. Artūrs Ozoliņš un Marks Homutiņins pasākumā prezentēja savus sportiskus talantus.

Mākslas talantu demonstrēja Arnita Uva Friliņa, bet visvairāk Arnitai Uvai patīk zīmēt savu ģimeni un dzīvniekus.

Muzikālo talantu, spēlējot bērnu mūzikas instrumentos, demonstrēja Karina Vorožcova ar draugiem. Karinai patīk dziedat un izteiksmīgi deklamēt dzejoļus; patīk peldēties, tāpēc viņa bieži apmeklē baseinu ar masiņu un vecmāmiņu

Balles dejotāji Orudž un Omars Ragimovi, Emilia Skerškāne un Linda Zdanovska bija sagatavojuši interesantu un jautru priekšnesumu. Viņi ir piedalījušies vairākās balles deju sacensībās un ir 1. un 2. vietu ieguvēji.

Vairāki bērni demonstrēja savus dziedātāju talantus. Solo dziesmas dziedāja Linde Jana, Valērija Žurila, Amēlija Meņģiša (šogad viņa piedalījās starpnovadu konkursā "Cāļu cālis 2017"), Olivers Petkevičs ar skanīgu balsi. Ja bērns ir talantīgs , tad viņš ir talantīgs visas jomās. Valērijai Žurilai ļoti patīk uzstaties, tāpēc viņa vēl nodeklamēja dzejoli.

Talantu šovā piedalījās arī bērni kopā ar saviem ģimenes locekļiem: Aurēlija Rimšāne ar savu mammu sagatavoja dzejoļa inscenējumu, jo Aurēlija ir apveltīta ar superīgu atmiņu un vienmēr labā garastāvoklī; Ariana Kupraščenkaite (piedalījās mazo vokālistu konkursā "Cālis 2017" un ieguva titulu "Šarmantākais cālis") ar māmiņu izpildīja dziesmu angļu valodā; zinātkāra un aktīva Sofja Sķerškāne ar māmiņu, kā arī Ella un Edgars Koževņikovi jautri un pārliecinoši dejoja. Edgars agrāk arī apmeklēja mūsu bērnudārzu. Ella ar brāļiem rīko koncertus ģimenes lokā, meitene dzied ansamblī un apmeklē mūzikas skolu, kur apgūst klavierspēli.

Arī skolotājas, kuras strādā "Pīlādzītī", ir ļoti talantīgas, bet prezentācijas par skaistajiem rokdarbiem un mākslas darbiem demonstrēja Anita Smirnova, Aija Trunoviča-Stivriņa, Nadežda Isakova.

Paldies visiem iestādes pedagogiem un bērnu vecākiem, kuri palīdzēja sagatavot bērnus talantu svētkiem.

Jaunākās ziņas

Olimpiskā diena 2024

Olimpiskais mēnesis Latvijā noslēdzās 26. aprīlī ar Olimpiskās dienas...

>>

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, bet...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>