06/18/2016 15:07

"Pīlādzīši" III salidojumā

17.jūnijā Smiltenē notika Vislatvijas III pirmsskolas izglītības iestāžu "Pīlādzītis" salidojums.

Šoreiz salidojumā piedalījās "Pīlādzīšu" bērnudārzu kolektīvi no Krāslavas, Smiltenes, Auces un Talsiem.

Tā bija ļoti interesanta un iespaidiem pilna diena: dalījāmies par katras iestādes jaunumiem un izdarīto darbu 2015./2016. gadā, kopā ar bērniem un Launkalnes folkloras kopu "Rudzupuķe" ieskandinājām Līgo svētkus, iepazināmies ar brīnišķīgo Smiltenes kolēģu pirmsskolas iestādi, aktīvi darbojāmies darbnīcās, meistarklasēs un visi dalībnieki saņēma 6 stundu A programmas kursu apliecību par tēmu "Sajūtas un praktiskā darbība - bērna attīstības sekmētājas pirmsskolas vecumā".

Dienas otrajā daļā izstaigājām Smilteni ar firsta madāmu, bijām Cērtenes pilskalnu ekskursijā, izvingrinājām kājas veselības takā un mācījāmies cept maizi lauku sētā "Donas" ar īsto latvju saimnieci Ilzi Briedi.

Laiks bija salidojuma dalībnieku pusē, tāpēc vētra, kas plosijās citur Latvijā, līdz mums nenonāca, tikai neliels silts vasaras lietutiņš.

Mājās mēs devāmies vēlu vakarā pēc plkst. 22.00 - apmierināti, garšīgi pabaroti, iedvesmoti un apdāvināti.

Liels paldies par saturīgu dienu un mīļu sagaidīšanu Smiltenes "Pīlādzītis" kolektīvam, personīgi iestādes vadītājai Santai Rudzītei un visiem smilteniešiem, kas gādāja lai mēs jūtāmies Smiltenē ka ļoti īpaši un gaidīti viesi!

Dalībnieki vienojās satikties pēc gada IV "Pīlādzīšu" salidojumā Aucē

Jaunākās ziņas

2024.gada dambretes turnīrs

2024.gada 27.martā norisinājās Dambretes turnīrs 10. un 5.grupu...

>>

Starptautiskā bērnu grāmatu diena

2. aprīlī tiks atzīmēta Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Jau kopš...

>>