01/08/2015 12:23

Pateicības „Paldies” dienā par sadarbību 2014.gadā

Krāslavas novada PII „Pīlādzītis” 2011.gadā iesākta jauna tradīcija, kura turpinās arī šogad - Starptautiskajā Paldies dienā administrācija no visas sirds pateicas visiem darbiniekiem, audzēkņiem, viņu vecākiem un citiem līdzcilvēkiem, kuri atbalsta iestādi.   Video pateicība: youtu.be/N9JeVTy8VUw

   

1.        Krāslavas novada domes priekšsēdētājam Gunāram Upeniekam - pateicība par sapratni un iestādes vadības iniciatīvu atbalstu.

2.        Krāslavas novada domes izpilddirektoram Jānim Geibam - sirsnīgs paldies par pretīnākšanu, veiksmīgu sadarbību iestādes teritorijas labiekārtošanā.

3.        Krāslavas novada domes vecākajam juriskonsultam Arnoldam Skerškānam - tencinām par vērtīgo palīdzību tiesiskuma un ētiskuma uzturēšanā iestādē.

4.        Krāslavas novada domes izpilddirektora vietniecei budžeta un finanšu jautājumos Inesei Hmeļnickai - tencinām par atsaucību un atbalstu iestādes darbības finansēšanā.

5.        Krāslavas novada domes revidentei Leongīnai Geibai - paldies par atsaucību un informatīvo atbalstu iestādes darbības finansēšanā.

6.        Krāslavas novada domes galvenajai grāmatvedei Janīnai Križanovskai - paldies par atsaucību un informatīvo atbalstu iestādes darbības finansēšanā.

7.        Krāslavas novada domes galvenās grāmatvedes vietniecei Larisai Jakovelei - paldies par atsaucību un konsultēšanu finanšu jautājumos.

8.        „Paldies” Krāslavas novada domes administratīvās nodaļas vadītājam Viktoram Aišpuram par sadarbību transporta nodrošināšanā skolotāju un bērnu mācību ekskursijās.

9.        Krāslavas novada Attīstības nodaļas vadītājai Inārai Dzalbei - pateicība par iestādes interešu un prioritāšu ievērošanu Krāslavas novada attīstības veicināšanā.

10.   Augsti vērtējam Krāslavas novada attīstības nodaļas projektu un telpiskās plānošanas speciālistes Guntas Ahromkinas personīgo ieguldījumu un sadarbību iestādes attīstībā.

11.   Krāslavas novada domes sabiedrisko attiecību speciālistei Ingai Kavinskai - tencinām par informatīvo atbalstu, iestādes tēla pozitīvo popularizēšanu un veiksmīgu sadarbību.

12.   Informatīvā biļetena „Krāslavas vēstis” redaktorei Elvīrai Škutānei - paldies par informatīvo atbalstu un iestādes tēla pozitīvo popularizēšanu.

13.   Krāslavas novada Izglītības un kultūras nodaļas vadītājai Lidijai Miglānei - pateicība par atsaucību un veiksmīgu sadarbību iestādes mācību procesa organizēšanā.

14.   Krāslavas novada Izglītības un kultūras nodaļas izglītības speciālistei Lidijai Ostrovskai - pateicība par iestādes iniciatīvu atbalstu.

15.   „Paldies” Krāslavas novada Izglītības un kultūras nodaļas  sociālajai pedagoģei Žannai Drozdovskai par atbalstu bērnu ar īpašām vajadzībām izglītošanā.

16.   Ūdrīšu pagasta pārvaldei – pateicība  par sapratni un sadarbību bērnu interešu aizstāvībā.

17.   Krāslavas novada pašvaldības aģentūrai „Labiekārtošana K”, īpaši direktoram Ēvaldam Caunem - paldies par atsaucību un izpalīdzību, mēbeļu un egles piegādi.

18.   Krāslavas novada pašvaldības aģentūras „Labiekārtošana K”elektriķiem - paldies par atsaucību, savlaicīgi veiktiem darbiem.

19.   LNA Daugavpils zonālā valsts arhīva vecākajai ekspertei Olgai Kovaļovai - paldies par atsaucību un individuālo pieeju informatīvā atbalsta sniegšanā.

20.   Krāslavas Valsts ģimnāzijas datu bāzes administratoram Harijam Misjūnam - pateicamies par atsaucību un individuālo pieeju informatīvā atbalsta sniegšanā

21.   Pateicamies Eiroreģiona „Ezeru zeme” Latvijas biroja vadītājai Ilzei Stabulniecei par aktīvu atbalstu „Pīlādzītis” audzēkņu  izglītošanā ceļu satiksmes drošībā.

22.   Sakām milzīgu „paldies”  Krāslavas TIC tūrisma speciālistei Intai Lipšānei par personisko pieredzi bērnu izglītošanā par Krāslavas vēsturi un dabu.

23.   Atzinība Krāslavas vēstures un mākslas muzeja speciālistam, pils kompleksa pārvaldniekam, Eduardam Danovskim par sadarbību „Pīlādzītis” audzēkņu izglītošanā.

24.   Paldies - PII „Pienenīte” kolektīvam, īpaši vadītājai Viktorijai Olehno, par veiksmīgu sadarbību, dāvātajiem kostīmiem.

25.   Atzinība Krāslavas pamatskolas direktorei Vijai Koncevičai, direktores vietniecei Janīnai Samsanovičai  un skolotājai Anitai Teivišai par personīgo ieguldījumu „Pīlādzītis” skolotāju izglītošanā un pedagoģiskās prakses vadīšanā.

26.   Atzinība Krāslavas pamatskolas skolotājai Intai Beikulei par ilggadīgu sadarbību bērnu dejotprasmju attīstībā un pasākumu organizēšanā.

27.   Pateicība Krāslavas pamatskolas skolniecei Diānai Vasiļjevai par brīvprātīgo darbu 2014.gada vasaras nometnē “Bērnu piedzīvojumu aģentūra”.

28.   Paldies  Krāslavas Varavīksnes vidusskolas direktores vietniecei Ērikai Dobkevičai un skolotājai Tatjanai Markušenokai par personīgo ieguldījumu „Pīlādzītis” skolotāju izglītošanā un   pedagoģiskās prakses vadīšanā.

29.   Liels paldies Rekrutēšanas un jaunsardzes centra Jaunsardzes departamenta 2. novada nodaļas jaunsargu instruktoram Dzintaram Patmalniekam par sadarbību iestādes audzēkņu patriotiskajā audzināšanā.

30.   Sirsnīgs „paldies” par atsaucību bērnu kristīgajā audzināšanā Krāslavas Romu katoļu baznīcas vikāram Rodionam Doļam.

31.    Esam pateicīgi Krāslavas Mākslas skolas direktoram Valdim Pauliņam par atbalstu un sadarbību bērnu estētiskajā izglītošanā.

32.   Mīļš „paldies” Krāslavas Mūzikas skolas direktorei Olgai Greckai un skolotājiem L.Ivanovai, I.Laurai, A.Kuzmičai, J.Mihailovai, A.Livčam, M.Pitrānam, J.Greckim, I.Milašai par sadarbību „Pīlādzītis” audzēkņu muzikālajā izglītošanā.

33.    „Paldies” Krāslavas novada pašvaldības policijas priekšniekam Pēterim Jacinam par aktīvu atbalstu „Pīlādzītis” audzēkņu izglītošanā ceļu satiksmes drošībā.

34.   Pateicamies Krāslavas kultūras nama direktorei Valdai Timulei un pasākumu režisoram Voldemāram Varslavānam par sadarbību pasākumu organizēšanā.

35.   Atzinība Latgales kulinārā mantojuma centra darbiniekiem par sadarbību „Pīlādzītis” audzēkņu un darbinieku izglītošanā.

36.   Pateicamies SIA Krāslava D” priekšsēdētājai Viktorijai Vengrevičai par sadarbību un atbalstu.

37.   Pateicamies Krāslavas novada izglītības un kultūras nodaļas sporta organizatoram Raitim Timmam par sadarbību iestādes sporta aktivitāšu organizēšanā.

38.   Pateicamies Krāslavas Sporta skolas distanču slēpošanas trenerei Ilonai Vanagai un Natālijai Kovaļovai par sadarbību.

39.   Pateicamies Daugavpils Kultūras pils deju skolas vadītājam Aleksandram Boginičam par sadarbību bērnu attīstībā.

40.   Pateicamies Krāslavas novada centrālajai bibliotēkai, īpaši komplektēšanas un apstrādes nodaļas vadītājai Svetlanai Ļaksai-Timinskai un bērnu literatūras nodaļas vadītājai Viktorijai Urbanovičai par sadarbību bērnu lasītprasmju attīstībā.

41.   SIA  „Kristafors” kolektīvam – „paldies” par atsaucību, izpilddirektoram Ilgvaram Ugaram - tencinām par atbalstu un izpalīdzību biroja tehnikas apkopē.

42.   SIA „IVIKS” kolektīvam un personīgi direktoram  Ivaram Stivriņam - pateicība  par atsaucību un īpašu atbalstu, kvalitatīvu interneta pakalpojumu sniegšanu.

43.   SIA "ProLineD" kolektīvam – tencinām par atbalstu un izpalīdzību biroja tehnikas iegādē un apkopē.

44.   Aulejas pagasta pārvaldes priekšsēdētājam Aivaram Umbraško - paldies par atsaucību un izpalīdzību kvalitatīvu  transporta pakalpojumu sniegšanā.

45.   Pateicamies VUGD Latgales reģiona brigādes Krāslavas daļas darbiniekiem par sadarbību un atbalstu.

46.   Pateicamies laikraksta „Ezerzeme” žurnālistiem Jurim Rogam un Natālijai Zdanovskai par sadarbību.

47.   Pateicamies Krāslavas novada mūzikas skolotāju MA vadītājai Ritai Andrejevai par sadarbību dziedātāju konkursa „Cālis” organizēšanā.

48.   Krāslavas p/a „Sociālais dienests” vadītājai Vijai Bārtulei - pateicamies par izpalīdzību un sadarbību bērnu interešu aizstāvībā.

49.   Pateicība ģimenes ārstei Jeļenai Krasnikovai - par sadarbību un iestādei ziedotajām mēbelēm.

50.   Pateicība pediatrei - ģimenes ārstei Lijai Menģišai - par sadarbību un informatīvo atbalstu bērnu veselības nodrošināšanā.

51.   Aivara Veštera ziedu veikala floristei Lolitai Aizbaltei - paldies par sadarbību un māksliniecisko gaumi pušķu noformēšanā iestādes vajadzībām.

          Krāslavas novada PII „Pīlādzītis” vadītāja Svetlana Rukmane

 

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>