12/19/2021 23:41

Man ir tīri zobi!

Lai mudinātu bērnus regulāri tīrīt un rūpēties par savu zobu veselību, šogad Veselības ministrija un Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) turpina īstenot informatīvi – izglītojošo nodarbību ciklu pirmsskolas bērniem. "Pīlādzītis" arī 2021./2022.mācību gadā turpina dalību projektā “Man ir tīri zobi!”, kura  mērķis ir veicināt pirmsskolas izglītojamo mutes dobuma un zobu veselību, to saistot ar uztura paradumu ietekmi, kā arī motivējot pareizi un regulāri tīrīt zobus.

16.decembrī notika 2 nodarbības bērniem no 4 gadu vecumā, kuras vadīja lektore - projekta koordinatore Siantāra Silicka. Pēc profesijas Siantāra – sertificēta zobārstu māsa un zin visu par veseliem zobiem. Nodarbību laikā  bērniem nodemonstrēja pareizu zobu tīrīšanas tehniku, piedāvāja atraktīvus uzdevumus un dažādas spēles. Bērni uzzināja par pārtikas produktiem, kuri „nepatīk„ bērnu zobiem, un ar kuriem ēdieniem vajag draudzēties. I

Katrs bērns saņema krāsojamo uzdevumu grāmatiņu, zobu tīrīšanas kalendāru ar uzlīmēm, krāsainu diplomu, zobu suku un frotē dvielīti. Visi rotaļnodarbību dalībnieki palika ļoti apmierināti un nolēma turpmāk vienmēr rupēties par savu zobu veselību.

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>