11/26/2019 15:44

Lai skan „Pīlādzīša” dziesmas!

Krāslavas novada iedzīvotāju grupa „Krāsainie zīmuļi„Iedzīvotāji veido savu vidi” projekta ietvaros, nolēma piejaukt košākas krāsas PII „Pīlādzītis” bērnu ansamblīša radošajā dzīvē.

Projekta mērķis: veicināt ansambļa darbību un sadarbību starp bērniem, vecākiem un bērnudārza skolotājām, izveidojot bērnu skatuves kostīmus, izmantojot elementus, kas raksturo PII “Pīlādzītis” nosaukumu, ieinteresēt bērnus apmeklēt ansambli, līdz ar to attīstīt bērnu muzikālās prasmes.

Projekta īstenošanā piedalījās PII ”Pīlādzītis” bērnu ansambļa bērni un vecāki (Svetlana Sķerškāne, Aleksandra Garoza, Svetlana Pitrāne, Diāna Rimšāne, Anita Markeviča), ansambļa vadītāja Vija Gončarova, floristes no Ziedu nama “Kamēlija” un foto māksliniece Inga Pudnika.

Rezultātā tika izgatavoti 25 koši, skaisti, ērti tērpi ar rotājumiem gan meitenēm, gan zēniem.

Paldies projekta dalībniekiem, vecākiem, kuri ir ieinteresēti veidot bērniem skaistu vidi un ir gatavi atbalstīt un ieguldīt savu laiku bērnu attīstībai un sadarbībai ar izglītības iestādes pedagogiem. 

Šodien, 26.novenbrī, PII „Pīlādzītis” svin savu dzimšanas dienu un projekta dalībnieces novēl lielajiem un mazajiem „Pīlādzēniem” veiksmi radošajos panākumos!

Lai skan „Pīlādzīša” dziesmas!

 

Jaunākās ziņas

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>

Veselības diena "Mana veselība, manas tiesības"

2024.gada Pasaules veselības dienas tēma ir "Mana veselība, manas...

>>