10/05/2012 12:19

Ekskursija uz „Varavīksni”

Kāda jaukā rudens dienā nākamie pirmklasnieki no pirmsskolas izglītības iestādes „Pīlādzītis” devās ekskursijā uz sākumskolu „Varavīksne”.

Kāda jaukā rudens dienā nākamie pirmklasnieki no pirmsskolas izglītības iestādes  „Pīlādzītis” devās ekskursijā uz sākumskolu „Varavīksne”. Bērni ar nepacietību gaidīja, kad varēs iepazīties ar saviem nākamajiem skolotājiem, visiem ļoti gribējās pasēdēt īstajos skolas solos, iejusties skolēnu lomā. Apmeklējot skolu, bērni to arī izdarīja.

                Pirmsskolēni piedalījās īstā stundā, kurā viņiem vajadzēja arī darboties līdzi - lasīt,saskaitīt, logiski domāt. Bērni bez grūtībām tika galā ar visiem uzdevumiem, viņi labprāt darbotos vēl, bet viņus gaidīja aizraujoša ekskursija pa skolu. Bērni apmeklēja mūzikas stundu, kurā kopā ar saviem vienaudžiem dejoja, dziedāja un spēlējās. Protams, ekskursijas laikā bērniem bija iespēja piedalīties arī sporta stundā.

                Bērni iegriezās arī zīmēšanas, angļu valodas un latviešu valodas kabinetos, apskatīja bibliotēku, kur iepazinās ar grāmatu un žurnālu plašo klāstu. Skolā bērni arī satikās ar jaunāko un vecāko klašu skolēniem, kuri dalījās iespaidos par skolas dzīvi.

                Mīļš paldies „Varavīksnes” sākumskolas darbinieku kolektīvam par jauko uzņemšanu! Mūsu audzēkņi pateicas par saņemtajiem cienastiem un dāvanām. Bērnu acis spīdēja no prieka un no gūtajiem iespaidiem. Pirmā iepazīšanās ar skolu bērnu atmiņā paliks ilgi.

                                         Grupas skolotāja Dana Jakovele

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>