08/22/2015 14:04

Dāvā prieku skolā iet!

Labdarības akcijas „Dāvā prieku skolā iet!” laikā līdz 31. augustam katru dienu no plkst. 12:00 līdz 19:00 t/c „Galleria Riga” 5. stāvā, Rīgā, Dzirnavu ielā 67, atvērta labdarības telpa, kurā ikviens var paviesoties un ziedot bērniem skolai nepieciešamās lietas. Labdarības telpā ir pieejama informācija, kādas lietas ģimenēm ir nepieciešamas visvairāk, kā arī septiņi stāsti par ģimenēm, kurām nepieciešams atbalsts – ikviens var iepazīties ar šiem stāstiem un atbalstīt konkrētu ģimeni vai ziedot www.lbf.lv/wp-content/uploads/Gimenes_LBF.pdf .

ikviens ir aicināts ziedot skolas preces tām ģimenēm, kas mācību gada sākumā vēršas Latvijas Bērnu fondā:

Skolas somas
Kancelejas preces (rakstāmlietas, penāļus, lineālus, šķēres, guašas, otas, zīmēšanas papīru, rūtiņu un līniju klades un burtnīcas, dienasgrāmatas, plastilīnu un tā piederumus, krāsainos zīmuļus, krītiņus, flomāsterus, korektorus, dzēšgumijas, cirkuļus, zīmuļu asināmos, līmi, kalkulatorus u.c.)
Apģērbu un apavus (skolas vecuma bērniem)
Sporta apģērbu, apavus un aksesuārus

Labdarības telpā būs iespējams ziedot arī skolas preces, apģērbu un apavus individuālām ģimenēm – ar nepieciešamo lietu sarakstu un precīziem izmēriem var iepazīties labdarības telpā un www.lbf.lv/wp-content/uploads/Gimenes_LBF.pdf

Jaunākās ziņas

Bērni ir gatavi uzsākt mācības skolā

17.aprīlī sagatavošanas 5.grupas bērni draudzīgi darbojās, jo uz...

>>

Uzliktas videonovērošanas kameras

Rūpējoties par bērnu, apmeklētāju un iestādes darbinieku drošību,...

>>

Džimbas viesskolas nodarbība

Šodien 25 "Pīlādzītis" bērni bezmaksas apmeklēja Džimbas viesskolas...

>>