10/28/2020 14:00

Cūkmena detektīvu viktorīnas

2020./2021.mācību gadā "Pīlādzītis" audzēkņi turpina apgūt AS "Latvijas valsts meži" ekoprogrammu 5 līdz 7 gadus jauniem bērniem. Tās mērķis ir rosināt bērnos atbildību pret vidi, vairojot izpratni par vērtīgo un lieko dabā. Bērni kopā ar pedagogiem programmas ietvaros soli pa solim atklāj dažādus meža noslēpumus un kļūst par īstiem Cūkmena detektīviem.
28.oktobrī 11.grupas bērni pārbaudīja zināšanas viktorīnā "Gudrinieks un gudriniece": šķiroja atkritumus, atpazina dzīvnieku pēdu nospiedumus, apguva Cūkmena himnu un dejas soļus, atpazina dažādus Latvijas kokus u.c. Visi viktorīnas dalībnieki saņēma nelielas balvas, bet labākie Cūkmena detektīvi (E.Tiško un A.Čižika) bija apbalvoti ar Diplomiem un saņēma dāvanā grāmatas.
29.oktobrī viktorīnas notika 12. un 8.grupu bērniem. Cūkmena detektīvi šķiroja atkritumus, risināja dažādus uzdevumus, spēlējot galda spēli un noskaidroja, kādus uzvedības noteikumus vajag ievērot mežā. Arī tika veidotas Cūkmena figūras no plastilīna un tapa viņa labo meža darbu piedzīvojumu zīmējumi. Gatavojoties viktorīnai, 8.grupas bērni veidoja no plastilīna Cūkmena tēlus un zīmēja Cūkmena piedzīvojumus mežā. 12.grupas viktorīnas uzvaretāji ir Paula Mateja un Dāvis Plociņš, 8.grupā - Agnese Grizāne un Kirils Semjonovs.

Jaunākās ziņas

2024.gada dambretes turnīrs

2024.gada 27.martā norisinājās Dambretes turnīrs 10. un 5.grupu...

>>

Starptautiskā bērnu grāmatu diena

2. aprīlī tiks atzīmēta Starptautiskā bērnu grāmatu diena. Jau kopš...

>>